Κίνδυνος μέχρι και..αποκλεισμού για Αλβανία και Κροατία! | AEK Fans Blog

Κίνδυνος μέχρι και..αποκλεισμού για Αλβανία και Κροατία!

Written By geopu21 on Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 | 21:49

Μέχρι και για αφαίρεση βαθμών φοβούνται οι Κροάτες, για πρόστιμο οι Αλβανοί για το πανό που αφορά το Κόσοβο. 


Οπως ανακοίνωσε η UEFA την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τόσο για την Κροατία και τα όσα έγιναν στο ματς με την Τσεχία, όσο και για τις Αλβανία, Τουρκία και Ρωσία. Κάνουμε ειδική μνεία στην Κροατία γιατί όπως φαίνεται τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Τσεχία και την διακοπή του αγώνα ίσως να κοστίσει και βαθμούς!

Αυτό είναι που φοβούνται οι Κροάτες σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν εδώ στο Παρίσι. Γιατί συγκεκριμένα η Κροατία είναι μια ομοσπονδία που έχει απασχολήσει την UEFA αρκετές φορές και έχει τιμωρηθεί για πάρα πολλά παραπτώματα των φιλάθλων της. Και δεν είναι μόνο οι φωτοβολίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και οι σημαίες που είχαν τον Κέλτικο σταυρό.

Με δεδομένο ότι η Κροατία έχει τέσσερις βαθμούς και της μένει το ματς με την αδιάφορη Ισπανία όλα δείχνουν ότι θα περάσει στην επόμενη φάση (έστω ως καλύτερη τρίτη) αλλά εάν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών καταλαβαίνει κανείς ότι δύσκολα θα προχωρήσει στην διοργάνωση.

Την ίδια ώρα περιμένουν την απόφαση της UEFA και η Αλβανία για το πανό που σήκωσαν οι φίλαθλοι της στο ματς με την Γαλλία ότι το Κόσοβο ανήκει στην Αλβανια. Κατά πάσα πιθανότητα η αλβανική ομοσπονδία θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

Kάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με την Τουρκία η οποία κατηγορείται για καπνογόνα τα οποία όμως δεν έριξαν στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε και αυτοί πάνε για πρόστιμο.

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn