Διαρκείας με χρώμα Φιλαδέλφειας στην ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Διαρκείας με χρώμα Φιλαδέλφειας στην ΑΕΚ

Written By geopu21 on Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 | 23:10

Τις μεγάλες στιγμές που ακολούθησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου θα θυμίζει το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της. Η «Ένωση» παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας, με χρώμα Φιλαδέλφειας στη σχετική καμπάνια. 

Έτοιμη να καλέσει τον κόσμο να βρεθεί για μια ακόμα χρονιά κοντά της είναι η ΑΕΚ. Την Τετάρτη η «Ένωση» σφυρίζει την έναρξη της νέας σεζόν, παρουσιάζοντας τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι νέες κάρτες των «κιτρινόμαυρων» θα κινούνται περίπου στις ίδιες τιμές με πέρυσι, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και μειώσεις σε κάποιες κατηγορίες, αλλά και προσφορές.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, η καμπάνια προώθησης και το σλόγκαν που θα τη συνοδεύει θα είναι βασισμένα στις μεγάλες στιγμές που έζησε ο σύλλογος με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν το μεσημέρι της Τετάρτης (12:30) στην παρουσίαση που θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ, από την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, τον διευθυντή επικοινωνίας Ανδρέα Δημάτο, τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Καραούζα και τον υπεύθυνο τμήματος εισιτηρίων, Κώστα Παναγιωτόπουλο.

Όσο για τη διάθεσή των νέων διαρκείας, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, με τις κάρτες να διατίθενται από την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στην αίθουσα «Κασιμάτη» του ΟΑΚΑ.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn