Σιμόες: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ αλλά…» | AEK Fans Blog

Σιμόες: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ αλλά…»

Written By geopu21 on Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 | 23:09

Ο Αντρές Σιμόες δήλωσε πως είναι χαρούμενος στην Ένωση, τονίζοντας ωστόσο την επιθυμία του να αγωνιστεί στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ανοιχτός σε νέες προκλήσεις είναι ο Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα προτιμούσα να μείνω στην άκρη σε αυτό το θέμα (ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους). Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Όπως όλοι, ξέρω ότι πρέπει να στοχεύεις ψηλά αν θες να πετύχεις κάτι. Και ονειρεύομαι να φτάσω ψηλά. Στόχος μου δεν είναι να σταματήσω εδώ. Θέλω να παίξω στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως η Ισπανία και είναι ελκυστικό να παίζεις απέναντι στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα. Είναι συναρπαστικό και αποτελεί στόχο κάθε παίκτη», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ.

Για τις ομάδες που λέγετε ότι ενδιαφέρονται για τον ίδιο: «Μαθαίνω για το ενδιαφέρον αλλά κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Τα διαβάζω στις εφημερίδες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι όλα αλήθεια. Αν είχα δεχθεί μια πρόταση από μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας δεν θα είχα φύγει στο εξωτερικό, γιατί μου αρέσει να είμαι στη χώρα μου και νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν ήρθε και έπρεπε να πάρω το ρίσκο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, που με είχε παρακολουθήσει για καιρό και είχε στόχο να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn