«Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν παντρεμένος με εμένα και την ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

«Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν παντρεμένος με εμένα και την ΑΕΚ»

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 | 19:38

Η σύζυγος του Γιάννη Ξενάκη, Ρούλα, μίλησε συγκινημένη για την ονομασία της αίθουσας Τύπου των γραφείων της ΠΑΕ.


Συγκινημένη εμφανίστηκε στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM η σύζυγος του Γιάννη Ξενάκη, Ρούλα, μιλώντας για την κίνηση της ΑΕΚ να δώσει το όνομα του Γιάννη στην αίθουσα Τύπου των νέων γραφείων της ΠΑΕ

Ευχήθηκε, δε, όσοι νέοι ρεπόρτερ μπαίνουν σε αυτή να παίρνουν ένα κομμάτι από το ήθος και την ακεραιότητα του Γιάννη Ξενάκη.

Αναλυτικά όσα είπε η Ρούλα Ξενάκη στην εκπομπή «Αντεπίθεση»

Για την κίνηση της ΑΕΚ να δώσει το όνομα του Γιάννη Ξενάκη στην αίθουσα Τύπου: «Δεν το περιμέναμε. Ήταν μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη και για μένα και για τις κόρες μου. Όταν το μάθαμε συγκινηθήκαμε πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι μια αναγνώριση στην προσφορά του Γιάννη, που τόσα χρόνια υπηρέτησε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με συνέπεια και ήθος».

Για το αν έχει επισκεφθεί την αίθουσα: «Έχω δει μόνο τις φωτογραφίες και την ταμπέλα και ψάχνω να βρω τη δύναμη για να έρθω να τη δω από κοντά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την κίνηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στον Ανδρέα Δημάτο που απέδειξε ότι ήταν φίλος του Γιάννη».

Για τη σχέση που έχουν οι κόρες της με την ΑΕΚ: «Έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ομάδα. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να πηγαίνουν όσο μπορούν στο γήπεδο, να είναι στα χνάρια του μπαμπά τους».

Για το αν θα ακολουθήσουν τα κορίτσια τον δρόμο της δημοσιογραφίας: «Δύσκολη ερώτηση. Δεν το ξέρω. Αν το θέλουν και οι ίδιες, ναι. Είναι ένας δρόμος δύσκολος που θέλει θυσίες. Ο Γιάννης ήταν παντρεμένος με την ΑΕΚ και μ’ εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα μπαίνουν σε αυτή την αίθουσα να παίρνουν ένα κομμάτι από το ήθος και την ακεραιότητα του Γιάννη».

Πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn