Και ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ η ΑΕΚΑΡΑ! | AEK Fans Blog

Και ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ η ΑΕΚΑΡΑ!

Written By d pourn on Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 | 21:28

Οριστικοποιήται η συμφωνία με τον Αμερικάνο σέντερ που ήθελε σαν τρελός ο Γιούρι.

Οπως είχαμε αναφέρει από χθες το βράδυ ο Τζος Οουενς είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ μετά την συνάντηση του μάνατζερ του με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Σήμερα από το πρωί υπάρχουν συζητήσεις για τεχνικά θέματα της συνεργασίας και εντός των επόμενων ωρων ο παίκτης που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Γιούρι για να είναι διδυμο με τον Λουκά στο 5 θα στείλει το συμβόλαιο του υπογραμένο οπότε θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΑΕΚ.

Με την προσθήκη Οουενς και Βασιλειάδη και την παραμονή του Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ έχει εκκρεμότητα με τον Ντίξον που πρέπει να στείλει υπογεγραμένο εώς την Δευτέρα το συμβόλαιο που του έχει ήδη στείλει η ΑΕΚ με υπογραφή Αγγελόπουλου και με τον Λαρεντζάκη που είναι κλεισμένος και η ομάδα πρέπει απλά να σφραγίσει την συμφωνία με την δική της υπογραφή στο συμβόλαιο του παίκτη και με την κατάθεση των 25.000 της οψιόν στη Σαραγόσα. Από εκεί και πέρα για να συμπληρωθεί το ρόστερ ο Γιούρι θέλει έναν ξένο για βασικό στη θέση 2 και έναν Ελληνα για τρίτο ψηλό στη θέση 5.

Και για τις δύο αυτές προσθήκες ο Σλοβένος δεν βιάζεται και βέβαια ευχής εργο θα είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Χέρστον μέχρι τότε αλλιώς η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να δηλώσει έναν εκ των ξένων της μόνο για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και σίγουρα θα έχει μικρότερο μπάτζετ για τον ξένο που θέλει για βασικό στο 2.

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn