Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Άρθο | AEK Fans Blog

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Άρθο

Written By geopu21 on Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 | 23:26

Τι ρώτησε ο Μιλοβάνοβιτς τον μάνατζερ του Ισπανού στόπερ. Τι έχει καταλάβει-αποδεχθεί ο Κετσπάγια.

Διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του Θέσαρ Άρθο πραγματοποίησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αυτές τις μέρες, ρωτώντας τον αν υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο για μεταγραφή του πελάτη του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εξήγησε πως η ΑΕΚ δεν θα είναι αρνητική αν όντως φτάσει στα γραφεία της μια σεβαστή προσφορά και ζήτησε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να τον ενημερώσει αν πράγματι προκύψει κάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στη στήλη, η απάντηση του εκπροσώπου του Άρθο ήταν πως ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος στα Σπάτα και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. Την ίδια ώρα, ούτε κάποιο κλαμπ έχει καταθέσει κάποια σοβαρή προσφορά για εκείνον.

Παρ’ όλα αυτά, επαφές ο ατζέντης έχει και θα συνεχίσει να έχει. Τόσο με ευρωπαϊκούς συλλόγους όσο και με ομάδες από την Τουρκία και την Ανατολή (όπως είναι η αγορά της Κίνας). Και θα ενημερώσει τον Μιλοβάνοβιτς.

Ως τότε όμως θα συνεχίζει ο Άρθο κανονικά στα Σπάτα. Θα ξεκινήσει προετοιμασία το Σάββατο και θα υπολογίζεται από τον Κετσπάγια. Με τον τελευταίο να έχει αντιληφθεί πως αν δεν αποχωρήσει ο Ισπανός δύσκολα θα κάνει κι άλλη μεταγραφή στόπερ...

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn