Ντίξον: Την ψυχή μου σε κάθε ματς | AEK Fans Blog

Ντίξον: Την ψυχή μου σε κάθε ματς

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 | 19:34

Ο Αμερικάνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.


Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ τονίζοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τέλειωσαν θετικά και ανήκω και επίσημα στην ΑΕΚ. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων η ΑΕΚ μού ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι με θέλει τώρα. Ένας λόγος ήταν αυτός που την επέλεξα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να συμμετέχω σ’  αυτό».

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει την ΑΕΚ τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην BasketLeague ΣΚΡΑΤΣ τόνισε: «Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους αγώνες της ΑΕΚ την περίοδο, που μας πέρασε, αλλά να είστε σίγουροι ότι πριν πατήσω το πόδι μου στο γήπεδο για το πρώτο ματς της σεζόν θα γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα και για την ένδοξη ιστορία της».

Τέλος, για το πότε θα έλθει στην Ελλάδα, είπε: «Μόλις τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα έλθω στην Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Επίσης θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα».

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn