Με «άρωμα» Ν. Φιλαδέλφειας και Κυπέλλου τα σλόγκαν των νέων διαρκείας | AEK Fans Blog

Με «άρωμα» Ν. Φιλαδέλφειας και Κυπέλλου τα σλόγκαν των νέων διαρκείας

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 | 22:25

Οι τελευταίες πληροφορίες πριν από την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.


Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την επίσημη παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-17. Όπως είναι γνωστό, αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (12.30) στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» των νέων γραφείων της ΠΑΕ, ενώ από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών από την αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καμπάνια και το σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ...άρωμα Νέας Φιλαδέλφειας και Κυπέλλου Ελλάδας. Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική, είναι δεδομένο ότι για τρίτη χρονιά δεν θα υπάρξουν αυξήσεις, ενώ αντίθετα υπάρχουν πληροφορίες ότι θα υπάρξει μείωση τιμής σε κάποιες κάρτες.

Επίσης θα διατηρηθούν όλες οι εκπτωτικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, νέοι, άνω των 65) και σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να υπάρξουν και ειδικές εκπτώσεις για σημαντικό κομμάτι του κόσμου. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν η Αγγελική Αρκάδη (αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ), Ανδρέας Δημάτος (διευθυντής επικοινωνίας), Νίκος Καραούζας (εμπορικός διευθυντής) και Κώστας Παναγιωτόπουλος (υπεύθυνος τμήματος εισιτηρίων ΠΑΕ ΑΕΚ).

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn