«Ο Πογέτ μίλησε με Σιμόες»! | AEK Fans Blog

«Ο Πογέτ μίλησε με Σιμόες»!

Written By Juker on Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 | 21:46

Όλες οι εξελίξεις στο φλερτ της Μπέτις με τον Πορτογάλο άσο της ΑΕΚ.

Στην πιάτσα των μάνατζερ κυκλοφορεί έντονα αυτές τις ώρες, η πληροφορία πως ο Γκουστάβο Πογέτ έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Αντρέ Σιμόες. «Ο Πογέτ μίλησε με τον ποδοσφαιριστή», λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα...

Δηλαδή πως ο Ουρουγουανός ρώτησε τον πρώην παίκτη του στην ΑΕΚ αν θα τον ενδιαφέρει η προοπτική της Μπέτις και αφού πήρε την θετική του απάντηση, έπειτα ξεκίνησε τις διαδικασίες προσέγγισης η νέα του ομάδα.

Η συζήτησή τους έχει γίνει εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες. Αυτή η πληροφορία κυκλοφορεί στην πιάτσα. Το ότι ο Σιμόες λέει πως οτιδήποτε σχετίζεται με το συμβόλαιό του και το μέλλον του, το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Έξυπνος ο Πορτογάλος δεν είναι κανένας χθεσινός να πέσει σε γκάφα, από τη στιγμή άλλωστε που έχει συμβόλαιο με ομάδα και μάλιστα πρόσφατα ανανεωμένο.

Βέβαια δεν είναι και κάτι κακό που πήρε τηλέφωνο ο Πογέτ τον Σιμόες και να τον ρώτησε. Αυτές είναι συνηθισμένες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο.

Και από τις εξελίξεις φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάει στην Μπέτις αν φυσικά τα βρει ο Ισπανικός σύλλογος με την ΑΕΚ.

Δεν είναι αγνώμονας ο Σιμόες, θα σεβαστεί την Ένωση. Αυτό έχει φανερώσει η μέχρι τώρα στάση-συμπεριφορά του στα Σπάτα.

Η στήλη επιμένει πάντως, πως το θέμα παραμένει ανοιχτό. Αρκεί η Μπέτις να αγγίξει στην προσφορά της ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ (4 εκατομμύρια ευρώ έχει προσφέρει ήδη, για να πάρει αρνητική απάντηση από την διοίκηση του Δικεφάλου).

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn