«Η Φαίη είναι πάντα στην καρδιά μας» | AEK Fans Blog

«Η Φαίη είναι πάντα στην καρδιά μας»

Written By Panagiotis Dim on Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 | 12:51

Η Φαίη Κουνάδη δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως σας αποκάλυψε χθες το aek24hours.gr. Ωστόσο, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής σε συνεργασία με τους ανθρώπους που «τρέχουν» το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για να αναλάβει τη θέση της τιμ μάνατζερ.


Σήμερα σε επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους του τμήματος, ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τη Φαίη Κουνάδη για την προσφορά της στην ομάδα. «Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, ευχαριστεί τη Φαίη Κουνάδη για την προσφορά της στο τμήμα. Η Φαίη είναι πάντα στην καρδιά μας και μακάρι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Η πόρτα της ΑΕΚ είναι για εκείνη πάντα ανοιχτή».

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αυτός συνεχίζεται κανονικά και δεν χρειάζονται λόγοι ανησυχίας. Υπάρχει επικοινωνία με πρωτοκλασσάτες αθλήτριες αλλά και με νεότερες για να δημιουργηθεί ένας κορμός με 3-4 έμπειρες αθλήτριες όπου κοντά τους οι νεαρότερες θα αποκτήσουν τα εφόδια για να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όταν το νερό μπει για τα καλά στο αυλάκι θα υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις.

Πηγή: aek24hours.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn