Πήρε αμυντικό χαφ η Μπέτις | AEK Fans Blog

Πήρε αμυντικό χαφ η Μπέτις

Written By Panagiotis Dim on Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 | 18:13

Πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ και αγόρασε τον Χιλιανό Γκουντιέρες – Τι γράφουν οι Ισπανοί για τον Σιμόες και την πρόταση 4 εκατ. ευρώ της Μαρσέιγ στην ΑΕΚ.

Έκλεισε αμυντικό χαφ η Μπέτις, αφήνοντας προφανώς την υπόθεση του Αντρέ Σιμόες. Η ομάδα του Πογιέτ πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ και αγόρασε από τη Τβέντε τον Χιλιανό Φελίπε Γκουτιέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με την EstadioDeportivο ο Γκουτιέρες ήταν η πρώτη επιλογή του Πογιέτ, έχοντας ως παράλληλο στόχο και τον Αντρέ Σιμόες για τη μεσαία γραμμή. Ωστόσο προχώρησε και κατέληξε στον Γκουτιέρες, από τη στιγμή που η ΑΕΚ αξίωνε πολλα εκατομμύρια ευρώ για τον Πορτογάλο, αλλά και όταν ξεπεράστηκαν οι όποιες αρχικές ανησυχίες για την υγεία του Γκουτιέρες μετά από ένα πρόσφατο χειρουργείο που πέρασε στο γόνατο.

Παράλληλα, οι Ισπανοί γράφουν (είδηση που δημοσιεύθηκε και στη Γαλλία) πως η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για τον Σιμόες και μάλιστα έκανε πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 4 εκατ. ευρώ, η οποία «φάνηκε μικρή στους Έλληνες». Επί του προκειμένου η Μπέτις έκλεισε αμυντικό χαφ και φεύγει λογικά από τη διεκδίκηση του Σιμόες.

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn