Τα δεδομένα στην ΑΕΚ για τον φορ | AEK Fans Blog

Τα δεδομένα στην ΑΕΚ για τον φορ

Written By geopu21 on Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 | 22:19

Δεν έχει προχωρήσει σε τελικό στάδιο του Μπαλντέ -Εξακολουθεί να απασχολεί και ο Τζούριτς, αποφασίζεται αν θα γίνει στροφή και σε άλλες λύσεις.


Τα γαλλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν με σημερινά τους δημοσιεύματα την υπόθεση του Ιμπραϊμα Μπαλντέ... μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της, με τον ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα αν χρειαστεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 25χρονο φορ είναι υπαρκτό και ζεστό, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωσή του δεν είναι τόσο προχωρημένη. Αντίθετα, φαίνεται ότι είναι μια υπόθεση που θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να «ωριμάσουν» οι συνθήκες και να προχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, παρότι το όνομά του έχει χαθεί για λίγο από το προσκήνιο, στη λίστα της ΑΕΚ παραμένει και ο Μίλαν Τζούριτς, ένας φορ που διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Στις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας τις επόμενες ώρες (με την επιστροφή και του Ντούσαν Μπάγεβιτς), αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ΑΕΚ. Αν δηλαδή θα μπει στο τελικό στάδιο με έναν εκ των δύο συγκεκριμένων φορ, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν κάποιες μέρες ή αν θα εξετάσει άλλες λύσεις, που θα μπορούσαν να τελειώσουν πιο άμεσα.

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn