«Η Ευρώπη δίνει άλλη αξία στην ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

«Η Ευρώπη δίνει άλλη αξία στην ΑΕΚ»

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 | 19:44

Στα θέματα εμπορικής φύσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Εμπορικός Διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Καραούζας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Για το εμπορικό κομμάτι και τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η ευρωπαϊκή επιστροφή της, αλλά και το νέο γήπεδο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Εμπορικός Διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Καραούζας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το brand «ΑΕΚ» και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, όπως και την τριετή αποχή από την πρώτη κατηγορία: «Η ΑΕΚ απέδειξε πως η αξία της είναι πολύ μεγάλη, είτε με τη μορφή των χορηγιών που ήρθαν ή με τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο. Παγκοσμίως εκείνο που μειώνεται σε μία εποχή κρίσης είναι οι χορηγίες. Όταν είσαι όμως ελκυστικός και πετυχαίνεις τον στόχο που έχεις ως εταιρεία, γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός και έτσι καταφέρνεις να περάσεις αυτό που θέλεις πιο εύκολα στο κοινό. Η ΑΕΚ, μπορεί να δει κάποιος στην ιστοσελίδα της, τις χορηγικές συμφωνίες που έχει. Δεν μετράει μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες συμφωνίες για το brand που λέγεται ΑΕΚ. Η Ευρώπη έχει προστιθέμενη αξία πολύ μεγάλη και δίνει ευκαιρίες».

Για το ΟΑΚΑ και την λειτουργικότητά του: «Προφανώς δεν είναι ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο και για κάποιους έχει μεγάλες δυσκολίες, επειδή είναι ένα αχανές γήπεδο και τα κόστη αυξάνονται με τη χρήση του. Από την άλλη παρέχει προσβάσεις από παντού, μπορεί να έρθει μία οικογένεια στο γήπεδο και αυτό μας βοηθάει σε άλλους τομείς»,.

Για τις παροχές της ΑΕΚ στους οπαδού της: «Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και έχουμε εξασφαλίσει ένα κομμάτι με παροχές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Είναι παροχές υγείας, τηλεπικοινωνίες, συνδρομητικής τηλεόρασης… Υπάρχουν 16 εταιρείες που θα προσφέρουν παροχές – υπηρεσίες στους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ της νέας σεζόν. Υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα και κατηγορίες που είναι ένα μηναίο έξοδο για όλους τους ανθρώπους. Οι εταιρείες είναι πάντα διατεθειμένες να μπουν σε διαδικασία συζήτησης, αρκεί να είσαι σοβαρός, να έχεις επιχειρήματα και να είσαι φερέγγυος».

Για το κόστος των διαρκείας: «Εμείς ως ΑΕΚ έχουμε υπάρξει πρωτοπόροι, αφού είχαμε δημιουργήσει την οικογενειακή θύρα. Όλοι είδαμε εικόνες, με την παρουσία μικρών παιδιών. Έχουμε αφουγκραστεί τους οπαδούς που στήριξαν την ομάδα την τελευταία τριετία και θα υπάρξει η σχετική ανταποδοτικότητα».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την επιστροφή της ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Έχει γίνει ειδική πρόβλεψη και ειδική μέριμνα για αυτό. Χρειάζεται και οι ενδιαφερόμενοι να στηρίξουν έμπρακτα τις δραστηριότητές μας».

Για την επαφή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι από τους πρώτους που μαθαίνει τις μεταγραφές: «Τυγχάνει και είμαι φανατικός ΑΕΚτζής, αλλά στο κομμάτι αυτό έχω την αγωνία μου και εγώ και προτιμώ να τα μαθαίνω από τις ανακοινώσεις».

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn