Ο Μπάγεβιτς...τελείωσε τον Σάντος! | AEK Fans Blog

Ο Μπάγεβιτς...τελείωσε τον Σάντος!

Written By geopu21 on Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 | 23:19

Τις απόψεις του για το Euro 2016 κατέθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.


Πιο συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «glassrpske.com» κι έκανε ένα γενικό σχόλιο για τη μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είναι το αναμενόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολλά άσχημα παιχνίδια μέχρι στιγμής και ελάχιστη ποιότητα από τις ομάδες. Ξεχωρίζουν τρεις, τέσσερις. Είναι βέβαιο ότι περίμενα περισσότερα. Η Ισπανία έχει παίξει καλά, ενώ η Ρωσία δεν δικαιολόγησε την ποιότητα που έχει. Όπως και η Σουηδία».

Για την αιτία που τα παιχνίδια δεν είναι τόσο ποιοτικά: «Οι παίκτες δείχνουν κουρασμένοι από δύσκολες σεζόν. Τώρα αυξήθηκαν και οι αγώνες και στο τέλος θα φανεί αν η UEFA πήρε την σωστή απόφαση για την επιλογή της το Euro να γίνει με 24 ομάδες».

Για την επόμενη φάση και τι περιμένει να δει: «Η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να περάσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για να παραμείνει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Περιμένουμε όμως να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι από τις μεγάλες ομάδες».

Για την Κροατία και την αναμέτρησή της με την Πορτογαλία: «Οι Κροάτες έχουν μια αρκετά καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και επιθυμία για να πετύχουν κάτι. Έχουν τον Μόντριτς, έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Αν παίξουν στη συνέχεια όπως και στους ομίλους, νομίζω θα προχωρήσουν. Η Πορτογαλία είναι μία δύσκολη ομάδα, αλλά δεν πήραν αυτά που ήθελαν από τους επιθετικούς της. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά νομίζω η Κροατία θα προκριθεί».

Τέλος, του ζητήθηκε να κάνει μία πρόβλεψη για τον νικητή της διοργάνωσης, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιος μπορεί να πάρει τον τίτλο. Υπάρχει πολλή ποιότητα αλλά δεν έχει φανεί. Θα δούμε μετά την επόμενη φάση των νοκ άουτ, που τα έχουμε ασφαλέστερη εικόνα».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn