Συγκλονίζει ο πατέρας: Χτύπησε τατουάζ την πληγή του γιού του στο κεφάλι (pics) | AEK Fans Blog

Συγκλονίζει ο πατέρας: Χτύπησε τατουάζ την πληγή του γιού του στο κεφάλι (pics)

Written By d pourn on Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 | 23:08

Ο Τζος Μάρσαλ δεν είναι ένας μπαμπάς σαν όλους τους άλλους. Το 2015 οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ο 7χρονος γιός του έχει έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο.


Ο 7χρονος Γκάμπριελ εγχειρίστηκε στο κεφάλι και η επέμβαση του άφησε ένα τεράστιο σημάδι που το παιδάκι δεν άντεχε να βλέπει. «Νιώθω σαν τέρας», έλεγε στους γονείς του.
«Μου σπάζει την καρδιά. Αλλά του λέω ότι αν οι άνθρωποι θέλουν να μας κοιτάνε τότε να μας κοιτάνε και τους δυό. Εκανε τατουάζ την πληγή του γιού μου για να τον βοηθήσω να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση» δηλώνει ο πατέρας.

Ο όγκος δεν έχει εντελώς αφαιρεθεί αλλά ο μικρός Γκάμπιελ είναι καλά στην υγεία του και δεν υφίσταται πλέον επώδυνες θεραπείες, εδώ και 7 μήνες.

Η κίνηση του πατέρα να χτυπήσει τατουάζ στο κεφάλι και να ξυρίσει τα μαλλιά του για να μοιάζει στο γιό του όχι μόνο παραγόρησε τον 7χρονο Γκάμπριελ αλλά έγινε και πηγή έμπνευσης για πολλούς άλλους γονείς.

Ενας διαγωνισμός ξεκίνησε για γονείς-ήρωες που στηρίζουν τα παιδιά τους όταν είναι σοβαρά άρρωστα και ο Τζος Μάρσαλ κέρδισε τον τίτλο  Best Bald Dad.

«Είναι αστείο, χαίρομαι που βοήθησα την κοινότητα των παιδιών με καρκίνο» δηλώνει ο Τζος.


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn