Η UEFA τιμωρεί Ουγγαρία, Βέλγιο και Πορτογαλία! | AEK Fans Blog

Η UEFA τιμωρεί Ουγγαρία, Βέλγιο και Πορτογαλία!

Written By Juker on Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 | 23:02

Στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα οδηγηθεί η Ουγγαρία, το Βέλγιο και η Πορτογαλία εξ αιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους. 

Την ποινή που θα υποβληθεί στην Ουγγαρία εξετάζει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για την συμπεριφορά των οπαδών της, οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.

Οι οπαδοί της ομάδας συγκρουστήκαν με μέλη της ασφάλειας του γηπέδου και αστυνομικούς, πριν το παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στην Ισλανδία το Σάββατο (18/6) στην Μασσαλία, προσπαθώντας να σκαρφαλώσουν τον φράχτη και να φτάσουν πίσω από την μία εστία. Οι αστυνομικές δυνάμεις, σχημάτισαν γραμμές μπροστά από τους Ούγγρους οπαδούς.

Οι Ούγγροι στην συνέχεια πέταξαν φωτοβολίδες στην διάρκεια των εθνικών ύμνων των δύο χωρών, όταν δόθηκε πέναλτι εις βάρος της ομάδας τους και όταν η Ουγγαρία ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Η Βελγική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, θα τιμωρηθεί για την συμπεριφορά των οπαδών της, οι οποίοι άναψαν πυροτεχνήματα και πέταξαν αντικείμενα, στην νίκη της ομάδας τους με σκορ 3-0 κόντρα στην Ιρλανδία στη Μπορντό.

Τέλος, οι Πορτογάλοι θα βρεθούν σε «φασαρίες» εξ αιτίας του οπαδού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στην Αυστρία, στο Παρίσι.


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn