Ο Πανιώνιος "διαλύει" την Κηφισιά και ανεβαίνει Α1! | AEK Fans Blog

Ο Πανιώνιος "διαλύει" την Κηφισιά και ανεβαίνει Α1!

Written By geopu21 on Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016 | 21:43

Απίστευτη εξέλιξη με την ομάδα της Ν. Σμύρνης που ετοιμάζεται να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια! Πώς και γιατί; 


Η εποχή Βαρουξάκη κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους του "Ιστορικού", που πρέπει να ετοιμάζονται για την επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια". Όχι στο τέλος της σεζόν που …έρχεται, αλλά από τώρα, αφού -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, προκειμένου ο Πανιώνιος να παίξει άμεσα στην Α1 κατηγορία. Πώς θα γίνει αυτό;

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Κηφσιάς, προκειμένου για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας. Άρα δεν μιλάμε για συγχώνευση, γεγονός που κάνει πιο ευέλικτες και τις δύο πλευρές. Αν οι συζητήσεις (βρίσκονται σε τελικό στάδιο) ολοκληρωθούν, ο "Ιστορικός" θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς, κάτι για το οποίο είχε γίνει και παλιότερα συζήτηση, χωρίς όμως να υπάρξει θετική κατάληξη.

Αυτή τη φορά η Κηφισιά είναι σε δεινή θέση και ο Ίων Βαρουξάκης έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να επαναφέρει άμεσα τον Πανιώνιο εκεί που ανήκει. Κι είναι βέβαιο πως αν τα καταφέρει θα εκτινάξει και τη δημοτικότητά του, αλλά και την τρέλα των "πανθήρων", οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για τη στιγμή που ο "Ιστορικός" θα επιστρέψει.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn