10 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος! | AEK Fans Blog

10 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος!

Written By geopu21 on Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 | 16:54

Η συμφωνία προβλέπει ότι ο ίδιος ο Σάντος θα αποφασίσει πόσα χρήματα θα καταβάλει στους συνεργάτες του.


Ο θριαμβευτής του Euro 2016 Φερνάντο Σάντος υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο Φερνάντο Γκόμες σε χρόνο dt. Αρκούσαν ένα καφεδάκι στο Αλγκάρβε και ένας… διπλασιασμός αποδοχών!

Η πρόταση του Γκόμες στον Σάντος ήταν δελεαστική: από το 1,3 εκατ. τον χρόνο που λάμβανε μέχρι και το Euro, οι αποδοχές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας μέχρι το 2020 θα ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Συνολικά, δηλαδή, 10 εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτά τα χρήματα να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων!

Βέβαια, σε αυτό το ποσόν θα περιλαμβάνονται και οι απολαβές των συνεργατών του Σάντος, δηλαδή του προπονητή τερματοφυλάκων Φερνάντο Ζουστίνιο, του γυμναστή Ζοάο Κάρλος Κόστα, του σκάουτ Ρικάρντο Σάντος και του βοηθού Ζορζ Ροζάριο.

Οι τρεις πρώτοι ανήκαν στην ομάδα Σάντος από τη μέρα που ο Φερνάντο ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας, τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ ο Ροζάριο είχε προστεθεί στο τιμ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Euro 2016.

Η συμφωνία προβλέπει ότι ο ίδιος ο Σάντος θα αποφασίσει πόσα χρήματα θα καταβάλει στους συνεργάτες του.

Ο άλλος βοηθός του Σάντος, ο Ιλίντιο Βάλε, δεν περιλαμβάνεται στο «πακέτο» των 2,5 εκατ. και θα πληρώνεται απευθείας από την ομοσπονδία, αφού δούλευε για αυτήν πριν την πρόσληψη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας.

Η αρχική συμφωνία του Σάντος με τον Γκόμες, όταν η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Euro, ήταν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018.

Ωστόσο, η ιστορική κατάκτηση του τροπαίου οδήγησε τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας στην απόφαση να προσφέρει δύο επιπλέον χρόνια συμβολαίου στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είπε φυσικά το «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn