Κετσπάγια: Θέλουμε 3-4 μεταγραφές και μετά βλέπουμε (VIDEO) | AEK Fans Blog

Κετσπάγια: Θέλουμε 3-4 μεταγραφές και μετά βλέπουμε (VIDEO)

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 | 21:28

Τι τόνισε σε νέες του δηλώσεις για τις μεταγραφές ο προπονητής της ΑΕΚ.


Για την ανάγκη να αποκτήσει τουλάχιστον 3-4 παίκτες ως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της τόνισε στις δηλώσεις του και στους απεσταλμένους δημοσιογράφους της ΑΕΚ στην Πολωνία ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μάλιστα, ο προπονητής άφησε ανοιχτό παράθυρο εκτός από τις συγκεκριμένες προσθήκες να γίνει κι άλλη μεταγραφή ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά ο Τιμούρ τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς 10 μέρες δουλειά έχουμε κάνει. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και φάνηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Εντάξει, καλή ήταν η αρχή. Κερδίσαμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το κομμάτι της τακτικής: «Τακτική κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο… βαρύ. Λογικό είναι. Καθημερινές διπλές προπονήσεις έχουμε. Δεν είναι εύκολο. Περιμένουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και όρεξη. Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο. Είναι καλύτερη η ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με νίκη. Έστω και σε φιλικο. Αλλά εντάξει δεν μας δίνει και τίποτα».

Για τα μεταγραφικά; «Περιμένουμε ενίσχυση στις μεταγραφές. Περιμένουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Με απασχολεί περισσότερο ότι… περιμένουμε και… περιμένουμε. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές».

Αν έχει κάποια ενημέρωση; «Λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλουμε δυο μήνες να τελειώσουν οι μεταγραφές. Θέλουμε 3-4 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο πράγμα έρχεται στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn