«Ψημένος» ο Ούγκο Αλμέιδα! | AEK Fans Blog

«Ψημένος» ο Ούγκο Αλμέιδα!

Written By geopu21 on Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 | 15:06

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ούγκο Αλμέιδα και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.


Πριν από ενάμιση χρόνο υπήρξαν, επίσης, επαφές ανάμεσα στην «Ένωση» και στον παίκτη, αλλά το φλερτ δεν έγινε επίσημο και έτσι ο Αλμέιντα δεν ήρθε. Φέτος το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε και ίσως κάνει τελικά το ταξίδι στην πατρίδα μας, αν και αυτό δεν προβλέπεται άμεσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα της υπόθεσης....

Ποια είναι αυτά; Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την αρχική πρότασή της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει στο στόχαστρό της.Η ελληνική ομάδα έχει κάνει σε αυτή τη φάση την καλύτερη προσφορά από οικονομική άποψη, άρα έχει προβάδισμα στην τελική επιλογή του.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Υπάρχει ακόμα κάτι σημαντικό που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ΑΕΚ. Ο Αλμέιντα αντιμετωπίζει πολύ θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εκφράζοντας αυτή την επιθυμία του σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι πια δεν αποτελούν εμπόδιο οι ενδοιασμοί που είχε εκφράσει ο Πορτογάλος, που έχει αγωνιστεί σε Πορτογαλία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία, Ρωσία, ενώ έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του με 57 συμμετοχές και 19 γκολ, τον Ιανουάριο του 2015 όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Football League.

Tότε οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο οικονομικό σκέλος, αλλά ο παίκτης είχε ζητήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα μερικούς μήνες αργότερα αφού αυτή θα εξασφάλιζε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα ο Αλμέιδα παρακολουθώντας και την πορεία της ΑΕΚ στη Superleague, αλλά βλέποντας και την ομάδα να κατακτά το Κύπελλο και να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκφράζει την επιθυμία του να έρθει και να βοηθήσει.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn