Ντέμης: Θέλω να δω τον Φερνάντο να χαμογελάει με το Κύπελλο | AEK Fans Blog

Ντέμης: Θέλω να δω τον Φερνάντο να χαμογελάει με το Κύπελλο

Written By Panagiotis Dim on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 17:08

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη για τον τελικό της Κυριακής.


Τη... θέση του για το πως βλέπει τον τελικό του Euro ανάμεσα στην Γαλλία και την Πορτογαλία κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαϊδης μέσω του προφίλ του στο facebook, ξεκαθαρίζοντας φυσικά γιατί υποστήριζει... Φερνάντο Σάντος. Συγκεκριμένα ο Νικολαϊδης έγραψε:

"Δεν υποστηρίζω την Πορτογαλία στον τελικό γιατί είναι φίλος μου ο Fernando Santos, ούτε γιατί είναι ο πρώτος προπονητής που μου έμαθε τακτική. Δε λαμβάνω υπόψη μου τη συνεργασία μας στη ΑΕΚ -δύο φορές- και δε με επηρεάζει η πορεία του στην Εθνική μας ομάδα. Μου αρκούν η δημόσια εικόνα του, οι τοποθετήσεις του και η στάση του για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Μου αρέσει το γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο με φαντασία και ρίσκο. Είμαι ένας θεατής χωρίς συνέπειες και κόστος. Η Γαλλία τα έχει αυτά. Απέναντί της όμως είναι ένας Πορτογάλος με αρχές και πίστη, που δούλεψε στην χώρα μας, προσπάθησε να μας μεταδώσει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο με σεμνότητα και αγάπησε όλες τις ομάδες που συνεργάστηκε και όλους τους φιλάθλους. Τρέφει ένα μεγάλο σεβασμό για την ιστορία μας και στη μεγαλύτερη στιγμή του, την πρόκριση στον τελικό, ήμασταν στη σκέψη του. Θέλω πολύ να τον δω την Κυριακή να χαμογελάει με ένα κύπελλο στα χέρια".

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn