Παρέμβαση ΥΠΑΠΕΝ υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Παρέμβαση ΥΠΑΠΕΝ υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ

Written By Juker on Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 | 21:54

Το Υπουργείο πιέζει τον Δήμο για το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά από τη νέα καθυστέρηση που προέκυψε.


Εντολή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης των τελευταίων αδειών για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ έδωσε το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Euro2day.gr, οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν έκκληση προς το Υπουργείο για την ανεξήγητη καθυστέρηση από πλευράς της αρμόδιας διεύθυνσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος δεν έχει καταθέσει ακόμα την υψομετρική μελέτη για να κλείσει ο φάκελος της άδειας, κάτι που είθισται να γίνεται το αργότερο μετά από 1,5 μήνα από τη σχετική αίτηση, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση η υπόθεση έχει φτάσει τους τρεις μήνες.

Το θετικό για τον σύλλογο είναι πως τα υπόλοιπα στοιχεία του φακέλου έχουν εξεταστεί και ως εκ τούτου, δύσκολα θα χαθεί κι άλλος χρόνος, μόλις διευθετηθεί το θέμα της υψομετρικής μελέτης.

Το Υπουργείο, πάντως, ήδη άρχισε τις επαφές με τον Δήμο για την ολοκλήρωση της υπόθεσης, χωρίς να είναι εφικτός ο χρονικός προσδιορισμός, εξαιτίας και των αδειών του Αυγούστου που παραδοσιακά παραλύουν το Δημόσιο στην Ελλάδα.

*contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn