Ποιος στην ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ρήτρα από Μάνταλο! | AEK Fans Blog

Ποιος στην ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ρήτρα από Μάνταλο!

Written By geopu21 on Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 | 22:42

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Ένωσης έχει μεγαλύτερο μπάι άουτ στο συμβόλαιο του, από αυτό του αρχηγού.


Αποφασισμένη να «χτίσει» πάνω στα δικά της παιδιά και κυρίως σε Έλληνες παίκτες είναι η ΑΕΚ, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια επενδύει σε μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όχι μόνο έχουν τα προσόντα να παίξουν άμεσα στην ομάδα, αλλά παράλληλα μπορούν να αποκτήσουν και μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Στην Ένωση άλλωστε θέλουν να κινούνται πλέον σε ευρωπαϊκά επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος θα πρέπει να αγοράζει στις …καλύτερες τιμές και να πουλάει ακριβά σε μεγαλύτερες ομάδες του εξωτερικού. Η πολιτική αυτή φυσικά αφορά τόσο τις μεταγραφές από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό και χαρακτηριστικές είναι τα τελευταία καλοκαίρια οι περιπτώσεις των Μάνταλου και Σιμόες.

Παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ΑΕΚ ως ταλέντα και κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους όχι απλά να ανεβάσουν το κασέ τους, αλλά και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Στην Ένωση βέβαια, για να μην… τρέχουν στο φινάλε, έχουν προνοήσει και στους παίκτες που θεωρούν ότι μπορούν να φέρουν προτάσεις, έχουν ήδη βάλει στο συμβόλαιό τους υψηλότατη ρήτρα.

Και αν νομίζετε πως ο ηγέτης της φετινής ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έχει το μεγαλότερο μπάι άουτ, κάνετε τεράστιο λάθος. Σύμφωνα με όσα έμαθε ο SportDog, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες με υψηλότερη ρήτρα από αυτή των 5.5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μάνταλου.

Πρόκειται για τον Μπάρκα, που αποκτήθηκε φέτος και στο συμβόλαιο του υπάρχει μπάι άουτ που φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, για τον Σιμόες που φτάνει τα 7.5 εκατ. ευρώ, αλλά και για τον Τζανετόπουλο που έχει και την… πρωτιά. Ο νεαρός αμυντικός έχει ρήτρα που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!!

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn