Έκκληση για βοήθεια στον Λεωνίδα Κουτσούκη | AEK Fans Blog

Έκκληση για βοήθεια στον Λεωνίδα Κουτσούκη

Written By Juker on Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 | 22:33

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και έκανε έκκληση στους πάντες να βοηθήσουν όσο μπορούν οικονομικά για να μεταφερθεί στη Βοστώνη και να κάνει επέμβαση.


Από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία πάσχει τους τελευταίους μήνες, όπως έχει διαγνωστεί, ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης. Ο παίκτης των νησιωτών χρειάζεται επέμβαση και πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί.

Όμως, οικονομικά δεν μπορούν να τον βοηθήσουν οι δικοί του άνθρωποι, γι' αυτό και έκανε έκκληση στους πάντες να βοηθήσουν όσο μπορούν, ώστε να καταφέρει να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στο ποδόσφαιρο που αγαπά.

Αναλυτικά το κείμενο του Λεωνίδα Κουτσούκη

Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου.... Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ...

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι' αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn