Ενημέρωση των μετόχων για το γήπεδο από τον Στράτο | AEK Fans Blog

Ενημέρωση των μετόχων για το γήπεδο από τον Στράτο

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 | 21:41

Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924».

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η Γ.Σ. της «Δικέφαλος 1924», με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας να ενημερώνει όλους τους μετόχους για την πορεία του φακέλου της ΑΕΚ, λίγο πριν αυτός πάρει την άδεια οικοδόμησης, αλλά και τους λόγους που υπάρχουν καθυστερήσεις, ως προς το χρονοδιάγραμμα. Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στα νέα γραφεία της εταιρείας και έδρα της (Μέγαρο ΑΕΚ ΠΑΕ) η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙKEΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ».

Προσωρινός πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γενεράκης Κώστας, οριστικός ο Βραχυπέδης Αιμίλιος και γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Αννα. Εμπρόθεσμα δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν και τα πληρεξούσιά τους οι μέτοχοι, αντιπροσωπεύοντες εκατόν πενήντα χιλιάδες εξακόσιες σαράντα δύο (150.642) μετοχές.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 κ. Στράτος Νικόλαος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μετόχους για την πορεία των ενεργειών που γίνονται για να πάρει την άδεια κατασκευής το νέο γήπεδο και για την καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Τροποποίηση άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας περί έδρας
Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2015, της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή
Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2015 – 31.12.2015
Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και ααπληρωματικού για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής του
Διάφορες ανακοινώσεις

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn