Η ΠΑΕ ΑΕΚ τα "έχωσε" για τον μαϊμού Τσιγκρίνσκι! | AEK Fans Blog

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τα "έχωσε" για τον μαϊμού Τσιγκρίνσκι!

Written By Juker on Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 | 11:49

Δικαστικά θα κινηθεί η Ένωση για τον πλαστό λογαριασμό του Ουκρανού αμυντικού, τον οποίο διατηρούσε κάποιος που παρενοχλούσε στο Facebook γυναίκες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Τις τελευταίες μέρες περιήλθε στη γνώση και στην αντίληψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δήθεν διατηρεί σελίδα στο Facebook, όπου φέρεται να αναρτά και να δημοσιεύει ανάρμοστα και άσεμνα ερωτικού τύπου σχόλια, ερωτήσεις, συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με φωτογραφίες δικές του και όσων επιθυμούν να συνομιλήσουν και να συνδεθούν μαζί του στον ιστοχώρο.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνουν ότι ο Ουκρανός Ποδοσφαιριστής ουδεμία απολύτως σχέση έχει με τα παραπάνω περιστατικά, δεν διατηρεί σελίδα στο Facebook με τέτοιο περιεχόμενο και ουδέποτε έχει εξουσιοδοτήσει τρίτο άτομο να διαχειρίζεται σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης επ’ ονόματί του με αυτό ή άλλο περιεχόμενο. Καταδικάζουν αμφότεροι το άνω περιστατικό ως παράνομο, αντίθετο στη δημόσια τάξη και ηθική, καταχρηστικό, που προσβάλλει καίρια την προσωπικότητα, τιμή και υπόληψη του ποδοσφαιριστή και τη φήμη της ΑΕΚ και επιπλέον προσβάλλει τα κοινωνικά ήθη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής δηλώνουν ότι θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια, στρεφόμενοι αμφότεροι κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να αποκαταστήσουν την αλήθεια, να κατοχυρώσουν τα έννομα συμφέροντά τους και να καταδικαστεί κάθε υπεύθυνος για τις ανωτέρω παράνομες ενέργειες».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn