Σκέψεις για διάλυση της Λίγκας | AEK Fans Blog

Σκέψεις για διάλυση της Λίγκας

Written By geopu21 on Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 | 11:57

Έτοιμη να πάρει από τη Σούπερ Λίγκα τη διοργάνωση της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος παρουσιάζεται η αντιπολίτευση της ΕΠΟ, αν τελικά επικρατήσει στις εκλογές τον Οκτώβριο.


Σχέδια για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου επεξεργάζεται η αντιπολίτευση της διοίκησης Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ εν όψει των εκλογών της Ομοσπονδίας τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όπως γράφει ο Σάββας Λιβάνιος στη Live Sport, η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως η Σούπερ Λίγκα έχει αποτύχει παταγωδώς ως προς την εξέλιξη του «προϊόντος» που πήρε μέσα από τα χέρια της «αμαρτωλής», όπως είχε χαρακτηριστεί, ΕΠΑΕ.

Σύμφωνα με το καταστατικό, οι σκοποί του Συνεταιρισμού είναι, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθοι: 


 • 1. «Προστασία και προαγωγή του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του».


 • 2. «Η παροχή στα μέλη του Συνεταιρισμού τεχνικής και οργανωτικής βοήθειας για την αύξηση ή τη βελτίωση των προϊόντων του ποδοσφαίρου και η διαχείριση των προϊόντων αυτών»  

 • 3. «Η κατάρτιση συμβάσεων συμφωνιών για λογαριασμό των μελών του, όπως ενδεικτικά με χορηγούς, υποστηρικτές και προμηθευτές για τη μεγιστοποίηση των κερδών των μελών του ή και για την επίτευξη οικονομικών κλίμακος».


 • Όπως γίνεται αντιληπτό, σε τίποτα από τα παραπάνω δεν υπήρξε βελτίωση και για αυτό τον λόγο να πάρουν τη διοργάνωση του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ.

  *sport-fm.gr

  Δημοσίευση σχολίου

  Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

  Recommended site for football streaming: First Row Sports

  Join Us On Facebook

  Please Wait 10 Seconds! Close

  Powered By | blogger widgets

   
  Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
  Created by Dimitris Pourn