Ακόμη στο κόλπο για Σιμόες η Μαρσέιγ, γράφουν οι Γάλλοι! | AEK Fans Blog

Ακόμη στο κόλπο για Σιμόες η Μαρσέιγ, γράφουν οι Γάλλοι!

Written By geopu21 on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 23:14

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Αντρέ Σιμόες παραμένει ζεστά η Μαρσέιγ σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Τονίζουν πως ο ατζέντης του Πορτογάλου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μασσαλών για τον μέσο της ΑΕΚ. 


Στη λίστα της Μαρσέιγ «παίζει» ακόμη το όνομα του Αντρέ Σιμόες, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «foot01.com», τονίζει πως οι Μασσαλοί είναι ακόμη ζεστοί για τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ, ενώ αναφέρουν πως ο ατζέντης του παίκτη τους επιβεβαίωσε την πληροφορία. Τέλος, αν υπάρχει ένα πρόβλημα για να προχωρήσει η περίπτωση, αυτό –όπως γράφουν- είναι το συμβόλαιο που έχει ο Σιμόες με τους κιτρινόμαυρους

«Η Μαρσέιγ, παρότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες έπειτα από την πρώτη επαφή, είναι ακόμη ενεργή για τον Αντρέ Σιμόες. Ο ατζέντης του Πορτογάλου μέσου έχει επιβεβαιώσει στην “foot01” ότι ο πελάτης του ήταν στο στόχαστρο της Μαρσέιγ, όταν βρίσκονταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις για να έρθει στην Μασσαλία. 

Πάντως το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος καθώς έχει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Όμως, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ομάδα να κάνει την προσπάθεια για να ενισχυθεί. Πρόσφατα, η Μπέτις προσπάθησε να κάνει δικό της τον Σιμόες, που ολοκλήρωσε μία πολύ καλή σεζόν στην ελληνική πρωτεύουσα. Παρά την καλή πρόταση της Μαρσέιγ, η οποία δεν είχε επιτυχία, η ΑΕΚ δείχνει πως δεν έχει στα σχέδιά της την πώληση του Πορτογάλου»,αναφέρεται μεταξύ άλλων.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn