Έρχεται τζάμπα για την ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Έρχεται τζάμπα για την ΑΕΚ

Written By geopu21 on Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 | 16:37

Η τρέλα του Σάββα Καρυπίδη για την ΑΕΚ είναι γνωστή.


Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται για τον κόσμο και η σχέση του με τους Ενωσίτες είναι ένας σημαντικός λόγος για να τον κάνει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Ενδεικτικό της αγάπης του για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα είναι και στάση του στην πρώτη επαφή που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Καρυπίδης θέλει σαν τρελός να έρθει στην ομάδα και μάλιστα χωρίς χρήματα «Για την ΑΕΚ έρχομαι και τζάμπα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ίδιος και απομένει απλά να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να βρεθεί μια «φόρμουλα» και να έρχεται να ενισχύει την «Ένωση» στους αγώνες της.

Εφόσον βρεθεί κάποια λύση όπως στην περίπτωση του Δημοσθένους, η ΑΕΚ θα αναλάβει να καλύψει μόνο τα αεροπορικά του παίκτη για να έρχεται στην Αθήνα πριν τα παιχνίδια. Ακόμα και έτσι παραμένει μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για το «κιτρινόμαυρο» που ξεκινάει μια νέα προσπάθεια ανασύνταξης.

Η επικείμενη μεταγραφή του Καρυπίδη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και στον κόσμο της ομάδας που δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον έμπειρο δεξιό εξτρέμ.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn