Το -πρώτο- «όχι» της ΑΕΚ για Αραβίδη | AEK Fans Blog

Το -πρώτο- «όχι» της ΑΕΚ για Αραβίδη

Written By geopu21 on Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 | 22:00

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η Ένωση αποφάσισε τη δεδομένη στιγμή να απορρίψει πρόταση που της κατατέθηκε για την παραχώρηση του Χρήστου Αραβίδη.


Στη διάρκεια της μέρας έγινε γνωστή -μέσω της ιστοσελίδας MarcaSL- η είδηση πως η ΑΕΚ δέχθηκε επίσημη πρόταση από γαλλικό σύλλογο για τον Χρήστο Αραβίδη. Κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με την Ένωση να έχει όντως δεχθεί συγκεκριμένη προσφορά για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και να έχει απαντήσει σε αυτήν αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε χρονικά σχεδόν ταυτόχρονα με τις τελικές διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούγκο Αλμέιδα, με την ΑΕΚ να απορρίπτει την επίσημη πρόταση που της κατατέθηκε. Όχι μόνο επειδή δεν τη θεώρησε ιδιαίτερα δελεαστική οικονομικά, αλλά -κυρίως- γιατί δεν θέλησε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή λίγο πριν από τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν.

Ο γαλλικός σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για να αποκτήσει τον εκ των αρχηγών της ΑΕΚ παρουσιάζεται να μην τα έχει... παρατήσει. Και μένει να φανεί αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στη στάση της Ένωσης αν δεχθεί με σημαντικά βελτιωμένη προσφορά ή, πολύ περισσότερο, αν επιδιωχθεί από την άλλη πλευρά να ανοίξει ξανά αυτή η υπόθεση μετά τις διπλές αναμετρήσεις με την Σεντ Ετιέν (σε ένα χρονικό σημείο που αναμένεται και ο Αλμέιδα να είναι απόλυτα έτοιμος).

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn