Το παρασκήνιο της επιστροφής της ΑΕΚ από τη Γαλλία! | AEK Fans Blog

Το παρασκήνιο της επιστροφής της ΑΕΚ από τη Γαλλία!

Written By d pourn on Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 | 17:32

Είναι αλήθεια πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε κάθε λόγο να καμαρώνει για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο Ζοφρουά Γκισάρ. 


Όσα τους έδειξε στο πλάνο που είχε εκπονήσει, όσα τους είχε αναλύσει στη μισή ώρα βίντεο την παραμονή του αγώνα, τα ακολούθησαν κατά γραμμά. Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ ξέρει πως η δουλειά ακόμα δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς της Αθήνας. Όμως από την άλλη μεριά, δεν είναι από τους προπονητές που «τσιγκουνεύεται» τα μπράβο. Το είχε δείξει άλλωστε από την προετοιμασία στο Κίελτσε, όταν τα μοίραζε μετά από μια καλή προπόνηση.

Πολλώ δε μάλλον τώρα, μετα από τέτοια εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Ζοφρουά Γκισάρ. Γι αυτό και μετά την λήξη του ματς, ο Κετσπάγια μοίρασε συγχαρητήρια και περίμενε τους παίκτες του για να κάνει «χάιφ φάιβ» μαζί τους και να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια.

Ενώ ως δεύτερη… επιβράβευση, ήρθε και το σημερινό ρεπό. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για ένα χαλάρωμα σήμερα το απόγευμα και ξεκούραση την Κυριακή. Όμως κάτι η εξαιρετική χθεσινή εμφάνιση, κάτι η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ, κάτι το γεγονός πως το τσάρτερ από την Γαλλία «πάτησε» Αθήνα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, οδήγησε τον Κετσπάγια στην απόφαση να χαρίσει τη σημερινή προπόνηση. Άλλωστε ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν απολύτως ικανοποιημένος μ’ όσα είδε στο Ζοφρουά Γκισάρ και δεν το έκρυβε.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn