Γαλλικά ΜΜΕ: «Παραπάτησε η Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

Γαλλικά ΜΜΕ: «Παραπάτησε η Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ»

Written By d pourn on Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 | 14:22

Η ΑΕΚ έφυγε με τη λευκή ισοπαλία από το «Ζοφρουά Γκισάρ» και όλα τα γαλλικά Μέσα στέκονται στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ και στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να απειλήσει και να σκοράρει και πλέον περιπλέκεται ο επαναληπτικός για τους «στεφανουά»


Το France Football: «Παραπάτησε η Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ. Πολύ αδύναμη επιθετική η Σεντ Ετιέν παραχώρησε μια λογική ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον οι διαφορές των δύο ομάδων θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη».
Η Equipe: «Οι «πράσινοι» απέτυχαν να πάρουν προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην Αθήνα, καθώς δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την ΑΕΚ»
francetvsport.fr: «Θα είναι πολύ δύσκολο σε μία εβδομάδα να προκριθεί στην Ελλάδα»!
ouest-france.fr: «Η Σεντ Ετιέν ήθελε να κερδίσει το ματς απέναντι στην ΑΕΚ για να αποκτήσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού, αλλά οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Όπως νωρίτερα δεν κατάφερε να κερδίσει και η Λιλ την Καμπάλα».
football365.fr: «Έχει δουλειά ακόμη η Σεντ Ετιέν. Παρά τη διάθεσή της να πετύχει κάτι καλό, η Σεντ Ετιέν δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ και όλα παραμένουν ανοιχτά στην προσπάθειά της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League».
lefigaro.fr: «Σίγησε η Σεντ Ετιέν κόντρα στην ΑΕΚ. Χωρίς γκολ και χωρίς νικητή το ματς της Τετάρτης στο »Ζοφρουά Γκισάρ» αφού η Σεντ Ετιέν το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ για την Γ’ προκριματική φάση του Europa League».
sports.fr: «Έμπλεξε η Σεντ Ετιέν. Στο εναρκτήριο φετινό ευρωπαϊκό ματς της. Το καλύτερο που μπόρεσαν να κάνουν οι πράσινοι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ένα 0-0 στο »Ζοφρουά Γκισάρ» και πλέον θα πρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στην Αθήνα».
*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn