Ιδού η πρόταση που απέρριψε η ΑΕΚ για Αραβίδη! | AEK Fans Blog

Ιδού η πρόταση που απέρριψε η ΑΕΚ για Αραβίδη!

Written By Juker on Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 | 21:58

Τι ισχύει με το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων για τον Έλληνα επιθετικό και πόσα ήταν τα χρήματα στα οποία είπε «όχι» η Ένωση; Θα υπάρξει και συνέχεια; 


Τις τελευταίες ημέρες, μπαράζ δημοσιευμάτων θέλουν τον Χρήστο Αραβίδη να έχει... πέραση στη Γαλλία με ομάδες του Σαμπιονά να τον βολιδοσκοπούν και να εξετάζουν το ενδεχόμενο πρότασης στην ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Μάλιστα, λέγεται πως ήδη μια ομάδα από τη Γαλλία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, την οποία όμως οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν. Έχει γραφτεί πως αυτή η ομάδα ήταν η Μπορντό, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αυτό που ισχύει, όμως, είναι πως το ενδιαφέρον των Γάλλων για τον "Άραβα" από τη Γαλλία είναι όντως υπαρκτό και μάλιστα έμπρακτο. Η λεγόμενη επίσημη κρούση για τον διεθνή επιθετικό από σύλλογο του Σαμπιονά δεν είναι προϊόν φημών, αλλά έχει κατατεθεί στην πραγματικότητα και όντως η ΑΕΚ την απέρριψε!

Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπήκαν καν στον κόπο να συζητήσουν μιας και τα χρήματα που προσέφεραν οι Γάλλοι ήταν πολύ λίγα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, επρόκειτο για πρόταση κάτω των 500.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της "Ένωσης".

Παράλληλα, εκτός από το οικονομικό υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι που χαλάει το "φλερτ" του Αραβίδη με τη Γαλλία προς το παρόν και έγκειται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Δικεφάλου. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να δώσει τον Αραβίδη πριν από τα δυο παιχνίδια με τη Σεντ Ετιέν για τα προκριματικά του Europa League ξέροντας πως δεν προλαβαίνουν να τον αντικαταστήσουν.

Μετά το πέρας των αναμετρήσεων, πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Αραβίδη σε περίπτωση, φυσικά, που έρθει μια πρόταση με καλύτερους οικονομικούς όρους από την προηγούμενη.


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn