Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ | AEK Fans Blog

Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Written By geopu21 on Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 | 16:39

Ορατός ο κίνδυνος να χαθούν θέσεις από τη γενική κατάταξη της UEFA. Σε περίπτωση πτώσης τότε θα σημάνει και η μείωση στις τέσσερις των ομάδων που θα λαμβάνουν εισιτήρια για την Ευρώπη. 


Αν και είναι αρχή ακόμη στην αγωνιστική σεζόν, ο κίνδυνος είναι ορατός. Κροατία και Ρουμανία μας απειλούν στη γενική κατάταξη της UEFA με προσπέραση με αποτέλεσμα να χάσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα η κατάσταση η Ελλάδα κατέχει την 14η θέση με 22.800 βαθμούς. Δηλαδή βρισκόμαστε ανάμεσα στις χώρες, με θέση από την 7η μέχρι και την 15η που δικαιούνται πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια. (δύο Τσάμπιονς Λιγκ και τρία Γιουρόπα Λιγκ).

Εάν δεν υπάρξουν καλά αποτελέσματα από τις ελληνικές ομάδες στις επόμενες αναμετρήσεις τους στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πέσουμε κάτω από την 15η θέση τότε θα μειωθούν στα τέσσερα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού θα κοπεί το δεύτερο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην 15η θέση βρίσκεται η Κροατία και στην 16η η Ρουμανία. Οι Κροάτες έχουν τέσσερις ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα και οι βαθμοί διαιρούνται με μικρότερο συντελεστή ενώ αντίστοιχα οι Ρουμάνοι έχουν τέσσερις ομάδες.

Από τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι ελληνικές ομάδες έχουν συγκεντρωθεί μόλις 0.700 βαθμοί την στιγμή που οι Κροάτες έχουν 2.500. Πρόκειται για ένα ανησυχητικό δείγμα μιας κατάστασης η οποία εάν δεν αλλάξει τότε ενδεχομένως να φτάσουμε και στην πτώση και άλλης θέσης στην κατάταξη.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn