Αυτή θα είναι η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ! (pics) | AEK Fans Blog

Αυτή θα είναι η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ! (pics)

Written By geopu21 on Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 | 23:12

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Με ποιά θα παίξει η ΑΕΚ απέναντι στη Σεντ Ετιέν, πότε γίνεται η παρουσίαση


Σε συνεργασία με την Nikeη ΑΕΚ έχει οριστικοποιήσει το ποιες εμφανίσεις θα φορά την σεζόν που έρχεται. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση είναι πως για την Ένωση επιστρέφει η μαύρη εμφάνιση. Για πρώτη φορά από τη στιγμή που συνεργάστηκε εκ νέου με τη Nikeη ΑΕΚ θα φορέσει και πάλι μαύρα. Πιθανότατα η νέα φανέλα θα είναι παρόμοια με τη τρίτη εμφάνιση που έχει επιλέξει φέτος η Ατλέτικο.

Από εκεί και πέρα η Ένωση διατηρεί την ριγέ εμφάνιση ενώ η τρίτη θα είναι πιθανότατα σε πορφυρό χρώμα. Δεν έχει αποφασιστεί αν η μαύρη ή η ριγέ θα λογίζεται ως πρώτη αλλά είναι δεδομένο ότι η νέα εμφάνιση (αυτή σε μαύρο χρώμα) θα φορεθεί σε πολλά ματς. Η παρουσίαση και των τριών εμφανίσεων θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος (μέσα Αυγούστου).

Αναφορικά τώρα με τα παιχνίδι απέναντι στη Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ δήλωσε τόσο για το ματς στη Γαλλία όσο και αυτό στο ΟΑΚΑ,  τη ριγέ εμφάνιση.
Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn