Ο Πέκχαρτ και το σχήμα με δυο επιθετικούς | AEK Fans Blog

Ο Πέκχαρτ και το σχήμα με δυο επιθετικούς

Written By geopu21 on Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 | 12:40

Με βάση τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς που η ΑΕΚ θα έχει στο πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν στην Γαλλία, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έπρεπε να «προβάρει» στο χθεσινό φιλικό ένα σχήμα με τον Χρήστο Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης. 


Δηλαδή μ’ έναν γρήγορο επιθετικό. Αντ’ αυτού ο τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε να ξεκινήσει με τον Τόμας Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κετσπάγια μίλησε μετά το ματς για υψηλόσωμους παίκτες της Σεντ Ετιέν. Όμως η χθεσινή δοκιμή του Πέκχαρτ, δεν εχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι στην Γαλλία. Πλέον η ΑΕΚ θα παίζει πολύ με βαρύ φορ περιοχής, όπως είναι ο Ούγκο Αλμέιδα. Και όπως είναι και ο Πέκχαρτ.

Με βασικό τον Πορτογάλο όταν θα είναι έτοιμος και εναλλακτική λύση τον Τσέχο. Αυτό το σχήμα πλέον θα δουλεύει κατά κύριο λόγο ο Κετσπάγια, προκειμένου να αξιοποιηθεί το όπλο που λέγεται Αλμέιδα.
Πάντως ο Κετσπάγια στο χθεσινό φιλικό έκανε διάφορα αγωνιστικά πειράματα.
Ακόμα και σχήμα με δυο επιθετικούς δοκίμασε. Όταν μπήκε ο Αλμέιδα, ο Αραβίδης μετακινήθηκε λίγο πιο πισω.

Όμως επί της ουσίας το σχήμα ήταν με δυο επιθετικούς. Κάτι που έδειξε και ο Κετσπάγια στον Αλμέιδα, λίγο πριν μπει στο γήπεδο. Άλλωστε αν ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να διατηρήσει το 4-2-3-1, θα περνούσε τον Μπακασέτα σε ρόλο ελεύθερο και μετέθετε τον Αραβίδη στα άκρα.

Ωστοσο τον «Αραβα» τον άφησε δίπλα στον Αλμέιδα και τον «Κασέτα» στα άκρα. Διότι αυτό το σχήμα με (περίπου) δυο επιθετικούς, ενδεχομένως το έχει πλέον στο μυαλό του ο Κετσπάγια.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn