Μεγάλος κίνδυνος για ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Μεγάλος κίνδυνος για ΑΕΚ!

Written By Juker on Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 | 22:47

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA κρατάει εδώ και καιρό και πλέον έρχονται στην επιφάνεια νέα επεισόδια...


Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ έριξε απαγορευτικό στην έκδοση των δελτίων των παικτών της ΑΕΚ, μιας και η “Ένωση” δεν τάχθηκε στο πλευρό της ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση της FIBA.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και μέρες η ΑΕΚ είχε ζητήσει την έκδοση των δελτίων των αθλητών της χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση. Έτσι, σήμερα (26/07) το πρωί, ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Χήνας, βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας ούτως ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη του ζητήματος.

Η απάντηση ωστόσο που έλαβε δεν ήταν ικανοποιητική. Οι άνθρωποι της ΕΟΚ, τόνισαν ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι την προσεχή Πέμπτη (28/07) όταν και θα υπάρξει ενημέρωση από την παγκόσμια ομοσπονδία σχετικά με την αντιμετώπιση αυτού του θέματος.

Το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει, η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι απειλείται, καθώς σε περίπτωση μη έκδοσης των δελτίων των καλαθοσφαιριστών της μένει στο κενό!

Πλέον, όλοι αναμένουν την Πέμπτη για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τα δελτία των παικτών, τη στιγμή που στην Ευρώπη μόνο η Ιταλία άλλαξε στρατόπεδο, όπου όμως η τοπική λίγκα ανήκει στην ιταλική ομοσπονδία, κάτι που δε συμβαίνει στην Ελλάδα.

Το σήριαλ συνεχίζεται την Πέμπτη…

*ebasket.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn