Οργή στην ΑΕΚ για Τσαγκρώνη | AEK Fans Blog

Οργή στην ΑΕΚ για Τσαγκρώνη

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 | 21:28

Όπως ανέφερε υπάλληλος της ΕΟΚ αυτός έδωσε εντολή να μην εκδοθούν τα δελτία των νέων παικτών της ΑΕΚ Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη το θέμα.


Οργή έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η αυθαίρετη απόφαση της ΕΟΚ να μην προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων των νέων παικτών της ομάδας. Η Βασίλισσα, Μάιο που ξεκίνησε να κάνει μεταγραφές, έστελνε κανονικότατα τα έγγραφα για να εκδοθούν τα δελτία. Σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε μετά από δέκα μέρες από κάθε αποστολή εγγράφων το δελτίο να εκδίδεται. Η ΕΟΚ όμως δεν προχωρούσε στην έκδοση και στις συνεχείς οχλήσεις της ΑΕΚ έβρισκε δικαιολογίες.

Τελικά σήμερα ο Γιώργος Χήνας πήγε, χωρίς ραντεβού, στα γραφεία της ΕΟΚ για να δει τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα. Εκεί ενημερώθηκε από τον αρμόδιο υπάλληλο πως με εντολή του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη έχει παγώσει το θέμα των δελτίων. Ο ίδιος ζήτησε να μην εκδοθούν δελτία για την ΑΕΚ μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση από την FIBA.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση που δεν συναντιέται σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομοσπονδία της οποίας ομάδες επέλεξαν να αγωνιστούν στο Eurocup. Μάλιστα η ΕΟΚ πάγωσε την έκδοση δελτίων πριν καν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ στον θεσμό. Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ενώ ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε επαφές με την ηγεσίας της ομοσπονδίας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τον κ.Τσαγκρώνη. Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει ο Μάκης Αγγελόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο OTESportsήταν ο κ.Τσαγκρώνης που πίεζε τον τότε πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ.Χαλβατζάκη να αποβάλλει την ΑΕΚ αν επέλεγε το Eurocup.

Μετά από τις επαφές που έγιναν πλέον κλείστηκε ραντεβού για την Πέμπτη. Ο Γιώργος Χήνας θα πάει και πάλι στα γραφεία της ΕΟΚ όπου θα έχει επίσημη ενημέρωση και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn