Πρώην Ολυμπιακού στην ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Πρώην Ολυμπιακού στην ΑΕΚ!

Written By geopu21 on Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 | 12:42

O προπονητής της ΑΕΚ έχει ανάψει το "πράσινο" φως για την απόκτηση παίκτη που αγωνίστηκε φέτος στο Λιμάνι, αν και η λύση του θα υπολογίζεται ως τρίτη από τον πάγκο!


Η σεζόν που θα αρχίσει σε λίγο καιρό είναι, ήδη, γεμάτη όνειρα για την ΑΕΚ, καθώς θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά και να αποδείξει ότι μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα στους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υπάρχει και η πρόκληση της συμμετοχής στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα το φετινό καλοκαίρι να έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ένωση!

Που θέλει να προχωρήσει όσο καλύτερα γίνεται τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρόκληση!

Κι ένα ρόστερ είναι έτοιμο και ανταγωνιστικό, όταν είναι πλήρες. Για αυτό και χρειάζεται πλην των πρώτων βιολιών, να αποκτηθούν και παίκτες που θα γνωρίζουν ότι θα καθίσουν στον πάγκο και θα καλούνται από εκεί (όποτε χρειάζεται) να δώσουν λύσεις...

Όπως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος άσος έχει θητεία και στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία.

Η περίπτωσή του απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ μετά από εισήγηση του Ζντοβτς, αλλά αν αποκτηθεί είναι δεδομένο ότι θα προορίζτεαι για τρίτη λύση στους ψηλούς...

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn