Η φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ κάνει τη διαφορά! | AEK Fans Blog

Η φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ κάνει τη διαφορά!

Written By d pourn on Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 | 21:10

Η Sportingbet, Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στηρίζει δυναμικά τη δράση της ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ» και στο παιχνίδι με τον Άγιαξ της παραχωρεί τη θέση της στη φανέλα των «ασπρόμαυρων»!


Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης η Sportingbet, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του online gaming, συνεχίζει την υποστήριξη της ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ», στο πλαίσιο των σημαντικών πρωτοβουλιών που υλοποιεί στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η Sportingbet αποτελεί το Χρυσό Χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, παραχωρεί στην Ένωση «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ» τις παροχές προβολής στην αγωνιστική εμφάνιση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ευρωπαϊκό προκριματικό αγώνα Ajax – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στην Ολλανδία.  Έτσι εξασφαλίζεται ιδιαίτερα μεγάλη προβολή της Ένωσης και της δράσης της, σε ένα ευρύ φάσμα κοινού.

Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε: «Η χορηγική υποστήριξη ενός φορέα όπως η ένωση ‘ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ’ που έχει διακριθεί για το σημαντικό έργο του, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε για τα παιδιά που μας χρειάζονται. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θέτουν τα παιδιά και τους νέους στο επίκεντρο».


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn