Σίγουρος ο Μπελκαρουί | AEK Fans Blog

Σίγουρος ο Μπελκαρουί

Written By Juker on Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 | 22:57

Παρά την καθυστέρηση λόγω του προβλήματος με την βίζα του, ο Μπεκαρουί είναι σίγουρος ότι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.


Εδώ και μια εβδομάδα ο αλγερινός αμυντικός περιμένει να έρθει στην Ελλάδα, καθώς ήδη έχει ακυρώσει ένα ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο πλέον είναι απόλυτα σίγουρος ότι το πρόβλημα με την βίζα του θα λυθεί άμεσα και την ερχόμενη Δευτέρα θα καταφέρει να βρεθεί στην χώρα μας.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Ένωσης.

Ωστόσο, εκτός από το θέμα με την βίζα του υπάρχει ακόμα ένα εμπόδιο που ακούσει στο όνομα Ντάρκο Ζόριτς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστή πιάνει θέση ξένου και ακόμα δεν τα έχει βρει με την ομάδα σχετικά με το μέλλον του κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλον ξένο ποδοσφαιριστή.

Άπαντες ευελπιστούν να βρεθεί λύση με τον Ζόριτς, να τελειώσει το θέμα με την βίζα του Μπεκαρουί και ο ποδοσφαιριστής την ερχόμενη Δευτέρα να υπογράψει μετά από καιρό το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

*aek1924.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn