Πανηγυρικά αθώος ο Μελισσανίδης για τις "καταγγελίες" Κύρκου | AEK Fans Blog

Πανηγυρικά αθώος ο Μελισσανίδης για τις "καταγγελίες" Κύρκου

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 | 15:54

Κατέπεσαν οι κατηγορίες στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League


Μετά την απαλλαγή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε, όπως είχαμε προαναγγείλει, ΚΑΙ από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League από τις κατηγορίες για απειλή του παρατηρητή Δημήτρη Κύρκου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε κληθεί σε απολογία βάσει του άρθρου 28 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά στην απειλή σε αξιωματούχο και η οποία σε περίπτωση ενοχής επισύρει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Αν, δε, κρινόταν υπαίτια η ΑΕΚ, κινδύνευε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

Η απολογία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε την Παρασκευή και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε κατάθεση που είχε δώσει πριν από δύο μήνες ο κ. Κύρκος στην πειθαρχική της Super League, στην οποία ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ήπειρο τόνιζε μεταξύ άλλων ότι… «παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη».

Πηγή: αεκ365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn