Πού κοιτάει για επιθετικό η ΑΕΚ; | AEK Fans Blog

Πού κοιτάει για επιθετικό η ΑΕΚ;

Written By d pourn on Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 | 23:07

Ακόμα και στο παιχνίδι με την Κορόνα Κιέλτσε, όπου η ΑΕΚ σκόραρε δις και πήρε τη νίκη με σχετική άνεση, η έλλειψη του σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά για την «Ένωση», ήταν εμφανής.


Ο σέντερ φορ που θέλει η ΑΕΚ και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι το βασικό συστατικό που λείπει από την ομάδα και οι επικεφαλής της Ένωσης είναι αποφασισμένοι άμεσα να καλύψουν αυτό το κενό.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να… φουλάρει τις τελευταίες ώρες για το ζήτημα του σέντερ φορ, προχωρώντας σε επαφές με υποψήφιους στόχους ώστε το συντομότερο ο βασικός επιθετικός να είναι στη διάθεση του Τιμούρ.

Στην ατζέντα υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Τσοπ, Καστίγιο, Μπαλντέ, ενώ αντίθετα δείχνει να υποχωρεί η περίπτωση του Ζοζούλια, παρά τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες στην Πολωνία με τον ατζέντη του. Με το ζήτημα της τιμωρίας του Ουκρανού και τις ανάγκες της ΑΕΚ, να κάνουν την Ένωση να εμφανίζεται διστακτική ως προς την υλοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς Ντε Μπαρτόλο και Κετσπάγια είχαν και χθες συνάντηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του φορ να αναμένονται άμεσες για την ΑΕΚ, μιας και ο χρόνος πιέζει πλέον… επικίνδυνα την Ένωση, που στις 28 Ιουλίου δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn