Στην Αθήνα ο ατζέντης του Ούγκο Αλμέιδα! | AEK Fans Blog

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Ούγκο Αλμέιδα!

Written By geopu21 on Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 | 11:47

Ο ατζέντης του Ούγκο Αλμέιδα αναμένεται στην Αθήνα και θα έχει τη Δευτέρα συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ για το θέμα του Πορτογάλου σέντερ-φορ.


Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Ούγκο Αλμέιδα από την ΑΕΚ. Ο ατζέντης του Πορτογάλου σέντερ-φορ, Ρούι Καρντόσο αναμένεται να προσγειωθεί τα ξημερώμνατα της Δευτέρας στην Αθήνα και θα έχει καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση της ΑΕΚ μέσα στη μέρα για να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο της μετακόμισης του Ούγκο Αλμέιδα στην Ένωση.

Οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής αν και υπάρχει ακόμα μία μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ούγκο Αλμέιδα απέρριψε πρόσφατα πρόταση από το Ισραήλ που του έδινε καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 450.000 ευρώ, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο.

Η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Πορτογάλο επιθετικό σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια (του έχει προταθεί διετές συμβόλαιο), ενώ τα χρήματα που του προσφέρει η Ένωση είναι καλύτερα από την πρόταση της ομάδας από το Ισραήλ.

Προς το παρόν φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα μία μικρή οικονομική διαφορά, ωστόσο η έλευση του Ρούι Καρντόσο στην Αθήνα δείχνει ότι υπάρχει διάθεση να γεφυρωθεί και να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο Ούγκο Αλμέιδα δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, που άλλωστε είχε ενδιαφερθεί έντονα για αυτόν από πέρυσι.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn