Εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Written By Juker on Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 | 23:09

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να δρομολογήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τις τελικές εξελίξεις για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».


Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και η προσπάθεια που γίνεται για να μπει το πρότζεκτ στη φάση της υλοποίησης, απουσιάζουν εδώ και πολύ καιρό από την επικαιρότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ανάλογη... απουσία κινήσεων από την πλευρά των ανθρώπων που χειρίζονται την συγκεκριμένη υπόθεση.

Τους τελευταίους μήνες, οι ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924» έχουν επικεντρωθεί σε δύο μέτωπα: το ένα είναι αυτό της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το ΥΠΑΠΕΝ και το άλλο αφορά στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να προχωρήσει το συνοδευτικό πρότζεκτ της υπογειοποίησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πραγματοποιήσει πολλές επαφές και για τα δύο αυτά ζητήματα και, μάλιστα, εσχάτως με κινήσεις τους επιχειρούν να σπρώξουν τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι, όπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα στάδια του έργου, έτσι και σε αυτό το τελευταίο, οι προθεσμίες που προβλέπονται... ξεχειλώθηκαν.

Όμως, στην πλευρά της Ένωσης υπάρχει αποφασιστικότητα να πιέσουν τις καταστάσεις, προκειμένου αυτό το καλοκαίρι να αποδειχθεί όντως καλοκαίρι τελικών – οριστικών εξελίξεων για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn