Πρότειναν πάλι τον Χαφέζ στην ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Πρότειναν πάλι τον Χαφέζ στην ΑΕΚ

Written By Panagiotis Dim on Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016 | 21:59

Η ΑΕΚ ψάχνει την περίπτωση του διεθνή Αιγύπτιου αριστερού μπακ που έκανε πολύ καλή χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα.Ένας παίκτης από τα… παλιά προτάθηκε στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ προσεκτικά. Ο λόγος για τον Καρίμ Χαφέζ. Τον 20χρονο διεθνή Αιγύπτιο άσο, που πέρσι έφτασε μέχρι την Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, αλλά λόγω της απρόσμενης αλλαγής στάσης του ιδιοκτήτη της Λιρς –ομάδα που εξακολουθεί να ανήκει ο παίκτης- η συμφωνία δεν σφραγίστηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ένα καλοκαίρι πριν, η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα για τον δανεισμό του Χαφέζ για έναν χρόνο και στις συζητήσεις που είχαν γίνει, είχε συμφωνηθεί να μπει και οψιόν αγοράς για φέτος. Και ενώ ο 19χρονος τότε αριστερός μπακ της Λιρς ήρθε στην Ελλάδα, λίγο πριν από τις υπογραφές των συμβολαίων, το «αφεντικό» των Βέλγων έθεσε βέτο για τον δανεισμό του, σχετικά με την οψιόν αγοράς του, αθετώντας την αρχική συμφωνία που ο ίδιος είχε συνάψει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι χαρακτηριστικό πως για την περίπτωση του Χαφέζ η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει ακόμα και ποσό «ενοικίου» υπό τον όρο να έμπαινε ρήτρα στη συμφωνία. Κάτι που δεν αποδέχθηκε ο Γουάντι Ντέγκλα, ιδιοκτήτης της Λιρς.

Τελικά, ο Χαφέζ αποκτήθηκε, με τους όρους που επιθυμούσε ο Ντέγκλα, από την κυπριακή Ομόνοια και έκανε μία εκπληκτική σεζόν, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Ωστόσο, ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στο Βέλγιο. Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε η προοπτική να περάσει από τα ετήσια δοκιμαστικά της γαλλικής Ρεν, τα οποία όμως ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή και το όνομά του έφτασε και πάλι στα… γραφεία της ΑΕΚ.

Η Ένωση, που και πέρσι θεωρούσε τον 20χρονο Χαφέζ ως εξαιρετική επιλογή, αφού πρόκειται για ένα σύγχρονο επιθετικό μπακ, με καλές σέντρες και πολύ καλός στις στατικές φάσεις, ενώ από τα 19 του είναι ήδη διεθνής, δείχνει να το σκέφτεται και φέτος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που έχει προσωπική άποψη για τον παίκτη από το πέρασμα του στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχει δώσει τη θετική του εισήγηση, αφού «κολλάει» απόλυτα στα «θέλω» του τεχνικού της Ένωσης και για αυτό ήδη το όνομα του Χαφέζ επανέρχεται στο προσκήνιο.

Στην ΑΕΚ θα κάνουν λοιπόν και πάλι προσπάθεια για να αποκτηθεί ο διεθνής Αιγύπτιος, όμως μόνο με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί και πέρσι. Ή αγορά από φέτος ή δανεισμός με οψιόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε καμία περίπτωση δανεικός για έναν χρόνο, χωρίς προοπτική παραμονής. Και επειδή ο Κετσπάγια θέλει άμεσα να έχει στην Πολωνία το αριστερό μπακ, η Ένωση θα κινηθεί γρήγορα για να ψάξει την υπόθεση και τις προϋποθέσεις της πιθανής μεταγραφής. Αν το έδαφος δεν είναι πρόσφορο, όπως και πέρσι, τότε θα προχωρήσει την μεταγραφή του Ουρουγουανού, Χουάν Μανουέλ Ντίαζ, με τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία στο οικονομικό.

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn