Βαγγέλη, εύκολα τον έχεις τον τίγρη. Οχι στη μπάλα όμως... | AEK Fans Blog

Βαγγέλη, εύκολα τον έχεις τον τίγρη. Οχι στη μπάλα όμως...

Written By geopu21 on Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 | 20:09

Τι μαθαίνω; Πάτε να πάρετε και τον Τσοπ. Ναι, τον Κροάτη που κοιτούσε η ΑΕΚ προ μερικών εβδομάδων. Τα συγχαρητήρια μας. 


Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο. Μιλάμε για ρεζίλι. Εκεί στο λιμάνι ακόμη να χωνέψουν τη διπλή περσινή σφαλιάρα. Θέλουν και καλά να μας πικάρουν. Πως; Μια τον Μοντανιέ στη Νότιγχαμ, την άλλη τον Λαϊφή δανεικό στην Σταντάρ, κάνανε σφήνα για να χαλάσουν τη δουλειά με τον Τσιγκρίνσκι. Χωρίς λόγο. Ετσι, για να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να λένε πόσο όμορφοι είναι (να μην πω τίποτα χειρότερο και έχουμε θέματα). Υπέρβαρα τέκνα του Πειραιά, τμήμα σκάουτινγκ δεν έχετε; Από την ΑΕΚ τα περιμένετε όλα; Δέκα νοματαίους πληρώνετε για να παίρνετε στο τέλος παίκτες που έβλεπε η «Ενωση»;

Μυστήρια πράγματα. Τα ψυχολογικά προβλήματα που σας προκάλεσε ο Αραβίδης και ο Τζιμπούρ (που να΄ναι τώρα ο τρομοκράτης;) είναι τόσο μεγάλα που δεν θα τα ξεπεράσετε ποτέ. Α, για να μην ψάχνεστε. Να σας θυμίσουμε ότι θέλουμε τον Μπελκαρουί, τον Σεντερός (βασικά τον θέλαμε αλλά έχει υποχωρήσει), κοιτάξαμε τον Σκόκο (πήγατε να τον πάρετε, αλλά ζήτησε πολλά από ότι μάθαμε), ενώ ο Εμπένγκουε πήγε στη Σεντ Ετιέν. Ο Σαμάκ θα ήταν μία καλή λύση για εσάς, ρωτήστε τον Μίλο αν θέλετε. Μπορείτε να μιλάτε, μέσω των μεσαζόντων, πιο άνετα τώρα.

Τσεκάρω πάλι τη λίστα όσων είδαμε μέσα στο καλοκαίρι και σας στην αποστέλλω. Μην μπαίνετε σε κόπο και ψάχνετε. Εχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε. Να αποθεώσετε τους γκρανκάσες, να αναζητήσετε λύσεις στα τόσα προβλήματα που έχετε.

Αν θέλετε να πικάρετε τον Μελισσανίδη, θα σας πω εγώ τον τρόπο. «Δυστρόπησε» την Τετάρτη στον Ιππόδρομο το άλογό του. «Ακόμα τρέχει», όπως λένε οι ιπποδρομιάκηδες. Δεν πήγε καλά ρε παιδί μου. Πείτε λοιπόν στον Βαγγέλη, στις δημοπρασίες αλόγων που γίνονται να αγοράσει καμία δεκαριά άλογα και να ανταγωνιστεί και εκεί τον «τίγρη». Εκεί, πιθανότατα θα τον κερδίσεις. Τόσες κούρσες γίνονται τον χρόνο. θα τις κάνεις τις νίκες σου. Στη μπάλα…δύσκολα τα πράγματα!

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn