Τρέχει για μία σπουδαία μεταγραφή η ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Τρέχει για μία σπουδαία μεταγραφή η ΑΕΚ

Written By Juker on Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 | 13:12

Η ΑΕΚ προσπαθεί να φέρει όλο και πιο κοντά τον Φιλίπ Σεντέρος, με την ελπίδα να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο.


Η υπόθεση του Φιλίπ Σεντέρος επιβεβαιώθηκε πως απασχολεί την «Ένωση», μία περίπτωση όμως που δεν «κουκουλώνει» στο εκατό τοις εκατό την περίπτωση της μεταγραφής του Χισέμ Μπελκαρουί.

Αναντίρρητα, το πλούσιο βιογραφικό του Ελβετού και το γεγονός πως έχει κοινοτικό διαβατήριο, δίνει ένα προβάδισμα στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ σε σχέση με την περίπτωση του Αλγερινού.

Ο Δικέφαλος προσπαθεί και διατηρεί συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καλές σχέσεις με κάποιους από την πλευρά του Σεντέρος.

Επομένως και ο Γεωργιανός προπονητής μέσω των επαφών του βάζει το λιθαράκι του για την προώθηση της υπόθεσης.

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει υψηλή κινητικότητα προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο, κάτι που όμως έχει λίγες πιθανότητες να γίνει.

Όπως και να ‘χει η ΑΕΚ δεν έχει καταλήξει σε οριστική απόφαση, αφού και ο Χισέμ Μπελκαρουί είναι ένας παίκτης που αρέσει στους «κιτρινόμαυρους».

Σαφέστατα αν δεν υπήρχε το θέμα με το διαβατήριο του Αλγερινού και τις θέσεις ξένων, ο Μπελκαρουί θα είχε αποκτηθεί ήδη. Είναι μεγάλο ατού πάντως για τους «κιτρινόμαυρους» το γεγονός πως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Κιμ Ριμπέιρο, τον μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είναι και μάνατζερ του Μπελκαρουί. Του έχουν εξηγήσει όλα τα κωλύματα και αυτός μοιάζει ν’ αντιμετωπίζει με κατανόηση το θέμα.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn