Από ημέρα σε ημέρα ο Μπελκαρουί | AEK Fans Blog

Από ημέρα σε ημέρα ο Μπελκαρουί

Written By geopu21 on Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 | 22:09

Η άφιξη του αλγερινού αμυντικού στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Δευτέρα, ωστόσο ένα νέο πρόβλημα στην βίζα του καθυστέρησε την άφιξή του.


Μετά από αρκετό διάστημα το πρόβλημα με την βίζα του Μπελκαρουί έχει ουσιαστικά λυθεί και ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρας.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής γνώριζε ότι θα ταξίδευε για την Αθήνα την Δευτέρα, ωστόσο το πρόβλημα που υπήρχε και δεν είχε λυθεί καθυστέρησε το ταξίδι του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της κατάφερε να τελειώσει με το δικό της κομμάτι σχετικά με την βίζα του Αλγερινού και γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις και από την πλευρά του παίκτη, αύριο θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα.

Ο Μπελκαρουί, περιμένει πώς και πώς την άφιξή του στην Ελλάδα, καθώς θέλει να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί στην ομάδα, ώστε να είναι έτοιμος το γρηγορότερο δυνατό, ενόψει και τον ευρωπαϊκών αγώνων.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι θέση ξένου δεν υπάρχει ανοιχτή, ωστόσο αναμένεται ότι ο Ζόριτς είτε θα δοθεί δανεικός, είτε θα μείνει ελεύθερος και έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον Αλγερινό.

*aek1924.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn