Σκουλίδας: Προέρχομαι από ΑΕΚτζήδικη οικογένεια | AEK Fans Blog

Σκουλίδας: Προέρχομαι από ΑΕΚτζήδικη οικογένεια

Written By Panagiotis Dim on Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 | 15:23

Τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ αποκάλυψε ο νεαρός άσος της Βασίλισσας σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.


Τους λόγους που επέλεξε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα φέτος και όχι από την περσινή σεζόν, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Διονύσης Σκουλίδας. Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε αρχικά στη μεταγραφή του, λέγοντας: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και ελπίζω να την βοηθήσω όσο μπορώ για να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Σκοπός μου είναι να παίξω το μπάσκετ, που μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο.  Θα δίνω το 100% σε κάθε ματς».

Για την άρνηση του πέρσι να έλθει στην ΑΕΚ: «Πιστεύω, ότι για να πάρεις μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος. Εγώ ένιωθα αρχάριος. Θεώρησα ότι έκανα καλά που αρνήθηκα πέρσι να έλθω στην ΑΕΚ γιατί τώρα νιώθω έτοιμος και έρχομαι προετοιμασμένος. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ΑΕΚ. Μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία που επανέρχεται. Συν τοις άλλοις προέρχομαι από ΑΕΚτζίδικη οικογένεια, με μπαμπά φανατικό ΑΕΚτζή. Η μαμά λίγο μας έχει ξεφύγει αλλά εντάξει… δεν πειράζει! Ξεκίνησα άλλωστε και από την ΑΕΚ Περιστερίου. Το είχε το DNA μου φαίνεται. Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ και μάλιστα στη μεγάλη ΑΕΚ».

Για τις αντιδράσεις των οικείων του στο άκουσμα της συμφωνίας με ΑΕΚ: «Οι περισσότεροι χάρηκαν για τη μεταγραφή. Άκουσα πολλά μπράβο.  Γενικά είχα πολύ καλές αντιδράσεις με την επιλογή μου. Με στήριξαν όλοι και θα συνεχίσουν την στήριξη πιστεύω».

Για τον ανταγωνισμό  και το βαθύ ρόστερ  της ΑΕΚ: «Πέρασε από το μυαλό μου σίγουρα αυτό. Δεν με προβληματίζει ο ανταγωνισμός όμως. Έπαιζα με μεγαλύτερους αθλητές μέχρι τώρα, και με βοήθησαν στο να προσαρμοστώ και να μην με πάρει από κάτω.  Δεν θα μου είναι πρόβλημα πιστεύω και ούτε αν κάτι μου συμβεί, θα με πάρει από κάτω. Όλοι είναι εκεί για να με βοηθήσουν να μάθω ακόμα περισσότερα, τα οποία θα προσπαθήσω να τα αξιοποιήσω προς το συμφέρον μου».

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn